Főzőkurzusaim
- Életteli Életmód
- Főzőkurzusaim
Életteli életmód Főzőkurzusaim
Inspirálódás élőben, minden érzékszervünket használva, a szezonnak megfelelően!
Minden egyes FŐZŐKURZUS után azt érzem, hogy az álmom megelevenedett, valósággá vált.
A szervezés során nem spórolhatok az energiákkal, rendszeresen nagyon sok előkészület szükséges, hogy ez az esemény olyan formában valósuljon meg, ahogyan Én elképzelem.
A valódi – egészséges – tiszta ételek sorát készítjük, kóstoljuk az ilyen alkalmak adtán.
A kurzus tematikája szezon függő, menetrendje a következőképpen épül fel:
- 10:00- 11:30. az ismerkedést követően, egy prezentáció keretein belül ismertetem a részt vevőkkel a tudatos táplálkozás alapszabályait átbeszéljük, az időszakos böjt módszerét érintve valamint az ételérzékenységeket és helyettesítő szerek használatát is.
- 11:30- 14:00. az elméletet felváltja a gyakorlat és a konyhában elkezdünk főzni, hétköznapi praktikákat alkalmazva, a táplálkozástudományt szem előtt tartva, egyszerű, tápláló és ízletes ételeket. Zöldségben gazdag, húsos és húsmentes verzióban, variálható fogásokat készítünk.
- 14:00-15:00. A főzést közös étkezéssel zárjuk, ezt követően lehetőség nyílik egyéni kérdések megválaszolására is.
Ezen kurzusok 2-3 havonta kerülnek megszervezésre Budapesten.
Ha szeretnél értesülni a következő időpontról, iratkozz fel!
Főzz velem!
Szia Imola,
És akkor néhány szót visszajelzésként a workshopról...
Nagyon jó volt, hogy az elején beszéltél a te történetedről, utadról, hogy hogy jutottál el ide. Ez személyesebbé tette az egészet és példát mutatott arra, hogy az életmódváltás tényleg nem megy egyik napról a másikra. Aki így közelíti meg, általában elbukik.
A résztvevők motivációját is örömmel hallgattam. Jó volt egy picit bele látni az ő gondolataikba és érezni, hogy mások is általában hasonló gondokkal küzdenek (tehát nem vagyok egyedül, akinek nehezebben megy az átállás:))
Jó volt, hogy viszonylag rövid idő alatt sokféle ételt készítettünk el, de (lehet, hogy ezzel egyedül voltam) mivel mindenhol ott voltam, a végére azt éreztem, hogy igazán nem állt össze egy teljes egésszé.
Talán ha csak 2-3 étel elkészítésére figyeltem volna akkor azt megjegyzem és utàna egyedül is meg tudom csinálni. Persze gyakorolni kell ezt is, mert ha rutinosabb lennék az efféle ételek elkészítésében (pl. mint Ildikó) akkor biztos jobban megjegyeztem volna a lépéseket. A dobozolásról és az ételek összeválogatásáról /mondjuk egy 2 hetes étrend (ami nem diétás:))))/ szívesen hallgattalak volna még:) De összességében elindított az úton és igazán a többi már azt hiszem, csak rajtam múlik:) Köszönöm,
És akkor néhány szót visszajelzésként a workshopról...
Nagyon jó volt, hogy az elején beszéltél a te történetedről, utadról, hogy hogy jutottál el ide. Ez személyesebbé tette az egészet és példát mutatott arra, hogy az életmódváltás tényleg nem megy egyik napról a másikra. Aki így közelíti meg, általában elbukik.
A résztvevők motivációját is örömmel hallgattam. Jó volt egy picit bele látni az ő gondolataikba és érezni, hogy mások is általában hasonló gondokkal küzdenek (tehát nem vagyok egyedül, akinek nehezebben megy az átállás:))
Jó volt, hogy viszonylag rövid idő alatt sokféle ételt készítettünk el, de (lehet, hogy ezzel egyedül voltam) mivel mindenhol ott voltam, a végére azt éreztem, hogy igazán nem állt össze egy teljes egésszé.
Talán ha csak 2-3 étel elkészítésére figyeltem volna akkor azt megjegyzem és utàna egyedül is meg tudom csinálni. Persze gyakorolni kell ezt is, mert ha rutinosabb lennék az efféle ételek elkészítésében (pl. mint Ildikó) akkor biztos jobban megjegyeztem volna a lépéseket. A dobozolásról és az ételek összeválogatásáról /mondjuk egy 2 hetes étrend (ami nem diétás:))))/ szívesen hallgattalak volna még:) De összességében elindított az úton és igazán a többi már azt hiszem, csak rajtam múlik:) Köszönöm,
Nóri
“Személy szerint nagyon örülök, hogy végre személyesen is találkoztunk, én nagyon jól éreztem magamat.
Tetszett a helyszín, az egész főzőkurzus felépítése, az, hogy elméleti részről is megközelítetted, nekem ez nagyon fontos, hogy a háttér részt is megtanulhattam, ezért köszönöm az előadásodat, és azt is, hogy beengedtél bennünket egy picit a magánéletedbe, hogy te hogyan kezdted, mit ettél, mit nem ettél korábban és hogy hogyan jutottál el idáig.
A főzés is nagyon tetszett, hogy kipróbálhattuk saját két kezünkkel ezeket az ételeket , szóval azt is köszi, hogy érezhettem pl.a brokkoli fasirt állagát.
A közös evés is tetszett, illetve hogy az elején mindenkit megismerhettünk, annyi történetet hallva. Az külön tetszett, hogy ennyit készültél és még a külön étkezőkre is gondoltál. Pikk-pakk összedobtuk a hús mentes változatokat is.
Ha mondhatok építő jelleggel egy véleményt, nekem a végén hiányzott, hogy picit kérdezhessünk tőled, de én pl.megkérdeztem, amit szerettem volna és most látom írtál is sok mindent. Összességében fantasztikus volt, nagyon köszönöm, hogy ezt létrehoztad, én pl. el tudnék képzelni pár havonta folytatást is, sokszor jól jön az inspiráció .
Én már sok receptedet beépítettem, volt már, amit a kurzuson tanultak szerint magam is elkészítettem.”
Tetszett a helyszín, az egész főzőkurzus felépítése, az, hogy elméleti részről is megközelítetted, nekem ez nagyon fontos, hogy a háttér részt is megtanulhattam, ezért köszönöm az előadásodat, és azt is, hogy beengedtél bennünket egy picit a magánéletedbe, hogy te hogyan kezdted, mit ettél, mit nem ettél korábban és hogy hogyan jutottál el idáig.
A főzés is nagyon tetszett, hogy kipróbálhattuk saját két kezünkkel ezeket az ételeket , szóval azt is köszi, hogy érezhettem pl.a brokkoli fasirt állagát.
A közös evés is tetszett, illetve hogy az elején mindenkit megismerhettünk, annyi történetet hallva. Az külön tetszett, hogy ennyit készültél és még a külön étkezőkre is gondoltál. Pikk-pakk összedobtuk a hús mentes változatokat is.
Ha mondhatok építő jelleggel egy véleményt, nekem a végén hiányzott, hogy picit kérdezhessünk tőled, de én pl.megkérdeztem, amit szerettem volna és most látom írtál is sok mindent. Összességében fantasztikus volt, nagyon köszönöm, hogy ezt létrehoztad, én pl. el tudnék képzelni pár havonta folytatást is, sokszor jól jön az inspiráció .
Én már sok receptedet beépítettem, volt már, amit a kurzuson tanultak szerint magam is elkészítettem.”
Alexandra
Kedves Imola,
Elsősorban megerősítem újra, hogy nagyon jól éreztem magam köztetek, élveztem a kurzus minden pillanatát és remélem, hogy lesz még alkalom hasonló eseményen találkozni veled. Azt szeretném észrevételként elmondani, amit a gyerekeimnek mondtam a kurzus után:
- sikerült ismét új ismeretekre (is) szert tennem, bár annyi minden készült egyszerre, hogy bizony volt, amiről lemaradtam. Mindezt úgy, hogy naponta / kétnaponta főzök itthon, az ételeid zömét már többször is elkészítettem, tehát ismerem a tőled tanult technikákat;
- nagyszerű, hogy az elméleti résszel indítottál;
- nagyon profi vagy, Imola, minden szavad, mozdulatod, tudásod aranyat ér. Összességében pont azt kaptam, amire vágytam, így részemről teljes az elégedettség. Jól el is fáradtam, pedig nekem csak figyelni kellett.
Ja, és legközelebb menet közben is jegyzetelek majd....este próbáltam összeszedni és lejegyezni a fontosabb információkat. Nagyon örülök pl. a spárgás lazac receptnek, amit megosztottál az oldaladon, mert a fűszert meg a fokhagymát kifelejtettem volna . Ezek persze csak javaslatok, az én fejemmel végiggondolva.
Még egyszer köszönöm a lehetőséget, az ötleteidet, az inspiráló ételeidet- egyszerűen imádom mindet.
Baráti üdvözlettel,
Elsősorban megerősítem újra, hogy nagyon jól éreztem magam köztetek, élveztem a kurzus minden pillanatát és remélem, hogy lesz még alkalom hasonló eseményen találkozni veled. Azt szeretném észrevételként elmondani, amit a gyerekeimnek mondtam a kurzus után:
- sikerült ismét új ismeretekre (is) szert tennem, bár annyi minden készült egyszerre, hogy bizony volt, amiről lemaradtam. Mindezt úgy, hogy naponta / kétnaponta főzök itthon, az ételeid zömét már többször is elkészítettem, tehát ismerem a tőled tanult technikákat;
- nagyszerű, hogy az elméleti résszel indítottál;
- nagyon profi vagy, Imola, minden szavad, mozdulatod, tudásod aranyat ér. Összességében pont azt kaptam, amire vágytam, így részemről teljes az elégedettség. Jól el is fáradtam, pedig nekem csak figyelni kellett.
Ja, és legközelebb menet közben is jegyzetelek majd....este próbáltam összeszedni és lejegyezni a fontosabb információkat. Nagyon örülök pl. a spárgás lazac receptnek, amit megosztottál az oldaladon, mert a fűszert meg a fokhagymát kifelejtettem volna . Ezek persze csak javaslatok, az én fejemmel végiggondolva.
Még egyszer köszönöm a lehetőséget, az ötleteidet, az inspiráló ételeidet- egyszerűen imádom mindet.
Baráti üdvözlettel,
M. Ildikó
Előző
Következő